Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Danut Vieriu
Un elev a realizat un videoclip de promovare a Liceului ”Dimitrie Cantemir” VIDEO ”Eu trăiesc prin muzică”
Miercuri, 22 Ianuarie, 2020
Dănuț Vieriu spune că a plănuit acest videoclip încă din aprilie anul trecut, dar datorită unor probleme la montaj, aceasta a ajuns pe youtube doar în această lună. ”Am lucrat mult la această piesă, s-au pierdut zile și mai ales nopți nedormite” ne-a mărturisit tânărul muzician dărăbănean, care a fost susținut în demersul său de către prietena sa, colegi, dar și de cadrele didactice, și mai ales directorul unității de învățământ, Alin ... continuare »
Hip hop dărăbănean ”În viață contează unde ajungi, nu de unde pleci”
Sambata, 04 Mai, 2019
Adolescentul cu supranumele Dixy ne-a mărturisit că i-a plăcut de mic să cânte piese de pe internet și a participat în primul an de liceu la un concurs de talente. La sfârșitul lunii aprilie a lansat piesa ”Te-am iubit cândva”, începută cu un an de zile în urmă. ”M-am ambiționat și am zis că orice ar fi, trebuie să reușesc. Orele lungi pierdute în fața calculatorului și în studiourile de înregistrare, m-au învățat că în viață contează unde ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”