Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Daniel Lucian Cojocaru

Mare de oameni și peste 40 de preoți la înmormântarea părintelui Cojocaru GALERIE FOTO

Sambata, 11 Ianuarie, 2020

Slujba de înmormântare a preotului care a slujit aproape 7 ani la Biserica ”Sf. M. Mc. Dimitrie” din Viișoara Mică a durat 2 ore și jumătate, iar Biserica ”Sf. Nicolae” din Bajura a devenit neîncăpătoare pentru cei peste 40 de preoți din Protopopiatul Darabani și colegi ai pr. Daniel Cajocaru din Pașcani, Dorohoi ș.a. localități plus dărăbănenii și enoriașii din Viișoara. După slujba de prohodire, a fost înconjurată biserica în procesiune de ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare