Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dan Izotov

Alimente impartite de jandarmi persoanelor afectate de nameti FOTO

Sambata, 22 Decembrie, 2012

De asemenea, efectivele de jandarmi participante la misiune au acordat sprijin persoanelor vârstnice sau bolnave , prin îndepărtarea zăpezii din curţi, pentru uşurarea accesului la anexele gospodăreşti. „Şi în perioada următoare, jandarmii vor fi pregătiţi să intervină în sprijinul populaţiei, dacă situaţia o va impune, pentru ajutorarea persoanelor afectate de căderile de zăpadă şi de viscol”, ne-a comunicat plt. maj. Dan Izotov, purtător de cuvânt ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare