Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cupa USL

VIDEO Soptica promite teren de sport si invita la spectacol, de Sf. Nicolae. Vezi cine e cap de afis 

Luni, 03 Decembrie, 2012

stel Şoptică, social-liberalul care îşi doreşte un fotoliu de deputat pe Colegiul Darabani, a făcut turul Sălii de sport a Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” şi a dat mâna cu aproximativ toţi spectatorii finalei Cupei USL. În cadrul festivităţii de premiere a competiţiei, Şoptică le-a promis celor prezenţi că va face demersurile necesare pentru ca la Darabani să se construiască un teren de sport în aer liber. „Sunt adeptul dictonului Minte sănătoasă ...  continuare »

Fara comentarii »

Dan „Modo” Dobrincu si Alin Andrus, remarcatii lui Serban Mihailescu FOTO & VIDEO

Luni, 03 Decembrie, 2012

Cu câteva minute înainte de fluierul de start al finalei Cupei USL, au sosit la Sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Leon Dănăilă” din Darabani, aspiranţii social-liberali la Parlamentul României, Şerban Mihăilescu şi Costel Şoptică. Senatorul progresist a luat loc la masa oficialilor competiţiei, iar în repriza a doua a preferat să vizioneze meciul împreună cu spectatorii Cupei USL. În cadrul festivităţii de premiere, candidatul la Senat pe Colegiul ...  continuare »

Fara comentarii »

Sancos a castigat Cupa USL, Bombardierul a terminat pe trei GALERIE FOTO

Luni, 03 Decembrie, 2012

Havârna a muncit mult în finala mică a Cupei USL, dar nu a rezistat în faţa fotbalului „tiki-taka” parcticat de Bombardierul, care a ocupat, în final, ultima treaptă a podiumului competiţiei. Lovitura de începere a marii finale a Cupei USL  a fost dată de candidatul social-liberal la Parlamentul României pe Colegiul Darabani, Costel Şoptică. Finala mare a oferit publicului un fotbal de calitate, în viteză. USL Team a „desenat” frumos jocul prin ...  continuare »

4 Comentarii »

Sancos si USL Team vor juca finala Cupei USL. Meci de old-boys in program GALERIE FOTO

Duminica, 02 Decembrie, 2012

Fără doar şi poate, cele mai valoroase echipe de la Cupa USL, Sancos şi USL Team, se vor întâlni în această seară în marea finală. Chiar dacă a deschis scorul în partida cu Sancos, Havârna a trebuit să se recunoască învinsă, până la urmă, Ionuţ Guceanu fiind autorul unei „triple” pentru Sancos. Costel Dobrincu s-a păstrat pentru finală, atacantul punctând doar o singură dată. Întâlnirea dintre USL Team şi Bombardierul a fost tot una fără istoric ...  continuare »

Fara comentarii »

Azi se disputa semifinalele Cupei USL VEZI ECHIPELE CALIFICATE

Sambata, 01 Decembrie, 2012

Jucătorii echipei din Bombeni nu au avut nici o şansă în faţa galacticilor lui „Babă” care a marcat de patru ori, dar nici una dintre echipe nu s-a calificat în semifinalele competiţiei. Bombardierul a „bombardat” Viişoara cu 10-3, şi merge mai departe. Şoptică Team a continuat seria înfrângerilor din această competiţie şi s-a înclinat în faţa Havârnei cu 2-3. La finalul partidei, Robert Gîrdianu de la Şoptică Team l-a contestat pe jucătorul ...  continuare »

13 Comentarii »

CUPA USL Soptica Team a parasit terenul, acuzand arbitrajul. Vasile Floria: “Toti au gresit” FOTO

Vineri, 30 Noiembrie, 2012

Atmosfera s-a încins în confruntarea dintre Şoptică Team şi Naţional Arena. O fază controversată şi nesiguranţa arbitrajului a declanşat scandalul, iar jucătorii echipei Şoptică Team au părăsit terenul de joc, şi astfel au pierdut meciul cu 3-0. „A fost un henţ în careu, iar apoi şut şi gol. Faza a durat câteva secunde. Eu am lăsat avantaj şi am fluierat gol. Jucătorii au crezut că am fluierat şapte metri. Bujor a luat mingea pentru a executa lovitura ...  continuare »

4 Comentarii »

CUPA USL cu Soptica la lovitura de start si primarul liberal de la Mileanca, „fan” PDL FOTO

Miercuri, 28 Noiembrie, 2012

Sancos şi-au respectat statutul de mare favoriţi ai competiţiei, zdrobindu-i pe Bombeni cu 15-2, atacantul Costel Dobrincu marcând nu mai puţin de 7 goluri, asta după ce Bombeni îi „bombardase” pe Galactici cu 2-1. Havârna s-a impus fără drept de apel (7-1) în faţa celor de la Naţional Arena, Roman Jităreanu realizând hattrick-ul pentru Havârna, iar Şoptică Team s-a înclinat în faţa team-ului din Drăguşeni cu 2-9. Drăguşeni se anunţă o nucă tare la ...  continuare »

1 Comentariu »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare