Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cupa Centenarului

Începe CUPA CENTENARULUI la fotbal în sală! VEZI grupele

Marti, 18 Decembrie, 2018

Nu s-au impus condiții privind vârsta sau legitimarea jucătorilor. ”Vom juca de plăcere. Ne mai destindem acum, înainte de Sărbătorile de iarnă” ne-a mărturisit Alexandru Stancoschi, cel care s-a reunit sub titulatura Casa Andrei împreună cu fotbaliști deja consacrați precum Robert Grumezescu, Adrian Ghiorghiciuc, Adrian Stîncă, Răzvan Halaicu sau Bogdan Ceică, poarta lor fiind apărată de Iulian Grigoraș. O altă echipă tare este Fabio Botoșani, care îi ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Imagini surprinse în timpul vizitei la Iași a Papei Francisc, Omul care a făcut să strălucească soarele peste tot unde a fost în România. (Click pe fotomontaj pentru a viziona mai multe imagini)

Sondaj
Dacă mâine ar fi alegerile prezidențiale, ați vota cu:

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare