Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CSO Viitorul Liteni

Viitorul Darabani se califică în finala fazei regionale a Cupei României după ce elimină echipa unui fotbalist renumit, Mihai Guriță FOTO

Duminica, 10 Iulie, 2022

Meci agreabil pe  Stadionul ”Ionel Pintilescu” din Liteni, în care dărăbănenii au ocupat o tribună, și chiar mai mult. Fanii gazdelor, fini cunoscători ai fenomenului fotbalistic, au recunoscut superioritatea oaspeților pe teren. După mai puțin de un sfert de oră de joc, Cătălin Mreană reia un balon de pe linia de 6m, care este deviat în poartă chiar de fostul fotbalist al Darabaniului, Dan Lungu. Același Lungu restabilește egalitatea, după ce reia cu ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare