Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CS Darabani

SPORTIVUL TRUSESTI-CS DARABANI 1-1 Ziua antrenorilor FOTO & VIDEO

Duminica, 18 Noiembrie, 2012

Dărăbănenii au obţinut un punct în restanţa cu Sportivul Truşeşti, chiar în ziua în care antrenorul secund al oaspeţilor, Ovidiu Ştefănucă, unul dintre cei mai buni jucători ai meciului, a împlinit 28 de ani. Peste două zile şi tehnicianul dărăbănenilor, Ion Gucianu, va sărbători împlinirea vârstei de 41 de ani. Rezultatul final al meciului a fost unul echitabil, în condiţiile în care oaspeţii au avut o sumedenie de ocazii în primul mitan, iar gazdele ...  continuare »

9 Comentarii »

CS DARABANI-AS BUCECEA 3-0 Nu te supăra, frate! GALERIE FOTO

Joi, 08 Noiembrie, 2012

Sărbătoarea Sf. Mihail şi Gavril a influenţat din plin meciul restanţă CS Darabani-AS Bucecea, disputat la Conceşti, care a început la 15:00, în loc de ora programată iniţial, 14:00. Nici spectatorii nu au fost foarte supăraţi că fotbalul a lipsit cu desăvârşire în prima repriză a meciului, unii suporteri (foto dreapta) ai gazdelor intrând deja în “cantonament”, înainte de a vizita sărbătoriţii zilei. Gazdele au atacat anemic poarta oaspeţilor, dar ...  continuare »

7 Comentarii »

CS DARABANI-FC PALTINIS 4-3 Victorie cu imbranceli si contestatie la final GALERIE FOTO

Duminica, 04 Noiembrie, 2012

CS Darabani a câştigat la limită (4-3) în ultimul minut al prelungirilor, derby-ul zonei oraşului Darabani, cu vecinii de la FC Păltiniş. Jucătorii au dedicat victoria delegatului echipei, Mihai Plugaru, care a împlinit astăzi 49 de ani. Costel Romanescu şi Ioan Palalaie l-au contestat la final pe autorul „dublei” dărăbănenilor, Vasile Ştefănică, după ce oficialii oaspeţilor au făcut implicaţi într-un meleu, din care au fost „smulşi” de poliţiştii ...  continuare »

25 Comentarii »

Pagina  1   2   3  4
Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare