Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cristina Hrimiuc

DRAMA in familia unor darabaneni. Mama si copilul nenascut stinsi in Spania

Marti, 14 Ianuarie, 2014

Familia Hrimiuc locuia în Coslada de mai mulţi ani şi erau foarte fericiţi deoarece peste aproximativ două luni de zile urma să se nască primul lor copil, o fetiţă. Cristinei i s-a făcut rău în seara zilei de 11 ianuarie a.c. şi a mers la spital, iar rudele spun că medicii au considerat, după mai multe investigaţii, că are nevoie de mai multă odihnă. În dimineaţa zilei de 12 ianuarie, Cristinei i-a fost mult mai rău, acuzând o durere puternică în coşul ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare