Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop

Cristian Popovici

Cristi Popovici după remiza de la Darabani: „Am fost uimit să ne conducă Sănătatea cu 3-0”

Sambata, 09 Septembrie, 2017

„Sunt nemulţumit, binenţeles. Noi am venit aici să câştigăm. În prima repriză am avut 4 ocazii clare şi am intrat cu 1-0 pentru Darabani la pauză. Apoi am fost uimit să ne conducă Darabaniul cu 3-0 în minutul 57, dar am avut forţa să revenim şi puteam da şi golul patru. Îi reproşez arbitrului că nu a acordat al doilea cartonaş galben lui Stîncă pentru o intrare cu talpa şi un penalti neacordat în final când a sărit mingea în mâna unui fundaş ...  continuare »

Fara comentarii »

Grumezescu a făcut istorie în Cupa României FOTO

Joi, 24 Septembrie, 2015

Lui Grumezescu îi merge din ce în ce mai bine la SC Bacău. Echipa sa a eliminat din Cupa României mult mai titrata CSU Craiova, cei drept la loviturile de la 11 m. Dărăbăneanul a început partida pe banca de rezerve, fiind introdus pe teren în minutul 57. Robert Grumezescu a avut două oportunităţi de a marca, dar a trimis de fiecare dată peste poarta lui Straton. „A fost frumos. Am mai trăit aceste momente când am eliminat CSM Iaşi acum doi ani cu FCM Dorohoi” ...  continuare »

Fara comentarii »

FC Botosani, pe topoganul Ligii I dupa infrangerea cu Ceahlaul (0-1) GALERIE FOTO

Sambata, 09 Noiembrie, 2013

Botoşănenii au început curajoşi partida, iar Attila Hadnagy trimite cu capul în bara transversală a porţii lui Jicha. Alături de un George Cîrjan inexistent, Hadnagy face o piruetă şi reuşeşte să-l întoarcă pentru prima dată în minutul 56 pe Gabriel Cânu, dar atacantul botoşănean trimite un „covrig” peste poarta oaspeţilor. Fotbal fără orizont la Botoşani, Marius Croitoru face figuraţie pe teren, iar lui Codoban nu-i iese nici simularea din minutul 60 ...  continuare »

Fara comentarii »

Un punct pentru FC Botosani la debutul in prima liga: “Cine suntem?” GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 21 Iulie, 2013

Ovalul de pe Calea Naţională din Botoşani s-a transformat într-o mare inimă roş-alb-albastră care a bătut la intensitate maximă 90 de minute plus prelungiri. Galeria gazdelor a cântat non-stop, unul dintre refrenele favorite fiind întrebarea retorică “Cine suntem?!”. Fotbaliştii botoşăneni le-au oferit răspunsul. FC Botoşani nu este o mare echipă cu super-fotbalişti, dar a dovedit la prima partidă din Liga I că este un grup care compensează prin muncă ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Mănăstirea ”Sfânta Treime” din Eșanca (Darabani), în culori sfinte.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare