Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cristian Guragata

Politist darabanean, victima colaterala in accidentul de langa Popasul Cucorani FOTO

Joi, 09 Octombrie, 2014

În momentul în care şoferul Daciei Duster s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi a lovit în plin un Golf, Guragata a efectuat o manevră foarte inspirată şi a părăsit suprafaţa carosabilă, dar maşina sa tot a fost lovită de autoturismul care circula în faţa sa, după ce Golful a ricoşat dintr-un pom. Poliţistul de frontieră este mulţumit că a scăpat teafăr, urmând ca maşina să o repare prin intermediul firmei de de asigurări unde a încheiat ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare