Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Costel Lupascu

Ministrul Sanatatii a vizitat spitalul din Darabani. „Ce vrea Turcanu si cu aia ai lui, sigur nu se intampla” GALERIE FOTO

Marti, 11 Noiembrie, 2014

Primarul oraşului, Corneliu Aroşoaie, a insistat pe lângă ministrul Sănătăţii să înfiinţeze o linie de gardă la secţia dărăbăneană a Spitalului Judeţean, dar şi să mărească numărul de paturi din cadrul unităţii sanitare. „Sperăm ca în perioada care urmează, această secţie să se păstreze, dar să se şi dezvolte, având în vedere că au rămas anumite clădiri pe care noi le-am conservat” a precizat Aroşoaie. Aflat în campanie electorală, ...  continuare »

Fara comentarii »

Sange rosu donat la initiativa unui darabanean „Nu trebuie sa fim doctori pentru a salva o viata”FOTO

Vineri, 29 August, 2014

În data de 28 august a.c., peste 50 de social-democraţi din judeţ de la organizaţiile de seniori, tineret şi femei au donat sânge la Centrul de Transfuzii din municipiul Botoşani pentru a preveni deficitul de sânge de la nivelul unităţilor sanitare locale şi pentru a contribui la salvarea vieţilor persoanelor care sunt în suferinţă. Campania a fost iniţiată de dărăbăneanul Costel Lupaşcu, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Botoşani. ...  continuare »

Fara comentarii »

Un profesor darabanean candideaza la functia de vicepresedinte al TSD Botosani

Sambata, 21 Septembrie, 2013

Există şapte funcţii de vicepreşedinţi pentru fiecare din cele şase colegii parlamentare plus municipiul Botoşani şi şapte candidaţi, aşă că dărăbăneanul Ovidiu Ştefănucă (foto dreapta) nu ar trebui să aibă mari emoţii în obţinerea unui fotoliu de vicepreşedinte TSD Botoşani. Profesorul de educaţie fizică şi sport al Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” s-a înscris în PSD în primăvara acestui an, iar la jumătatea lunii august a fost ales ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Lupascu, presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate: „Mergem inainte, deocamdata”

Luni, 25 Martie, 2013

Dărăbăneanul Costel Lupaşcu, şeful Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Botoşani, a spus că deocamdată organigrama instituţiei pe care o conduce nu se modifică, după ce ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu, a anunţat că în jurul datei de 15 aprilie Casele de Asigurări de Sănătate şi Direcţiile de Sănătate Publică vor fi reorganizate sub forma unor structuri regionale, măsură care ar conduce la disponibilizarea a peste 1000 de angajaţi la nivel ...  continuare »

Fara comentarii »

Un darabanean este sef cu acte in regula la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate

Vineri, 01 Februarie, 2013

Concursul a fost organizat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi a cuprins proba scrisă care a avut loc în data de 23 ianuarie şi interviul susţinut de candidaţi din aproape 40 de judeţe în 29 ianuarie. Costel Lupaşcu a fost singurul pretendent la şefia Casei botoşănene, dărăbăneanul obţinând 80 de puncte la ambele probe ale concursului. Lupaşcu a preluat postul de preşedinte-director general interimar al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2
Poza saptamanii

Darabaneni.ro a revenit după un an la Viișoara, într-o iarnă adevărată ca în nordul Moldovei, pentru a-i ura ”La mulți ani!” veteranului Ghiță Cojocariu, eroul ultimului nostru reportaj, care a devenit în 12 februarie cetățean de onoare al comunei sale natale.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare