Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

copil accidentat la sanius

Copil la sanius in Hudesti, accidentat de o masina

Luni, 21 Ianuarie, 2013

La data de 20 ianuarie, în jurul orelor 17:00, M. S., de 8 ani, din comuna Hudești, în timp ce se dădea cu sania în curtea unei locuințe a pătruns în stradă, fără să se asigure corespunzător şi a fost impactat de un autoturism condus regulamentar de către M. Ioan, de 40 ani, din comuna Hudești. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a copilului. În cauză poliţiştii fac cercetări, cauza urmând a fi soluţionată procedural. ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare