Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

contrabanda cu tigari

Balast si tigari de contrabanda transportate cu caruta la frontiera cu Moldova

Miercuri, 11 Septembrie, 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, pentru valorificarea unor informaţii deţinute, au desfăşurat împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei de Frontieră a Republicii Moldova o acţiune specifică pe timpul căreia s-a reuşit reţinerea unui cetăţean român care transporta cu ajutorul unui atelaj hipo 48.000 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova. Ţigaretele în valoare de 21.672 lei au fost reţinute în vederea ...  continuare »

Fara comentarii »

„Tacam penal” complet: Masina furata, acte contrafacute plus contrabanda cu tigari FOTO & VIDEO

Marti, 10 Septembrie, 2013

În jurul orelor 10:30, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul STPF Botoşani a oprit în localitatea de frontieră Ungureni, jud. Botoşani, un autoturism înmatriculat în Italia, condus de cetăţeanul român Marius B., de 28 de ani, cu domiciliul în localitatea Rădăuţi Prut. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite în portbagajul acestuia patru cutii de carton care conţineau ţigări. În consecinţă, autoturismul şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Captura uriasa de tigari la frontiera cu R. Moldova. „Gaura” de peste 5 miliarde in bugetul contrabandistilor

Marti, 03 Septembrie, 2013

În data de 02 septembrie 2013, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi Prut, împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova, au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun. În cadrul acestei acţiuni, lucrătorii noştri au descoperit, pe malul românesc al râului Prut, zece colete ce conţineau cantitatea de 250.000 ţigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză R. Moldova. În acelaşi ...  continuare »

Fara comentarii »

Contrabandisti retinuti dupa ce au incercat sa treaca peste Prut tigari de peste 800 milioane FOTO

Luni, 02 Septembrie, 2013

În data de 30 august 2013, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu tutun. Astfel, în jurul orelor 23:30, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi-Prut au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, la malul râului Prut, patru persoane care se deplasau ...  continuare »

Fara comentarii »

Nissan Navara „tunat” cu peste 300.000 tigari de contrabanda indisponibilizat la Radauti-Prut FOTO

Joi, 08 August, 2013

În data de 07 august a.c., în jurul orelor 22:30, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Botoşani au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări. Pe timpul desfăşurării misiunii, poliţiştii de frontieră au oprit un autoturism de teren, marca Nissan Navara înmatriculat în Franţa, care se deplasa dinspre frontiera de stat către drumul naţional care face legătura între localităţile de frontieră Cotu Miculinţi ...  continuare »

Fara comentarii »

Focuri de arma in noapte pentru retinerea unor contrabandisti la Frontiera cu R. Moldova FOTO

Miercuri, 24 Iulie, 2013

În data de 23 iulie a.c., în jurul orelor 03:45, pe timpul executării unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi Prut-ITPF Iaşi au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, două persoane care se deplasau dinspre malul râului Prut către localitatea de frontieră Cuzlău. Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor, care au încercat ...  continuare »

Fara comentarii »

Focuri de arma, 6000 de pachete cu tigari confiscate, contrabandisti fugari pe Prut FOTO

Duminica, 09 Iunie, 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Rădăuţi-Prut / I.T.P.F. Iaşi au confiscat 6.000 pachete cu ţigări de provenienţă R. Moldova, în valoare de 54.540 lei, care au fost transportate peste râul Prut de trei cetăţeni din R. Moldova. În cadrul acţiunii, cei în cauză nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase 10 focuri de avertisment în plan vertical ...  continuare »

Fara comentarii »

Autoturism „carosat” cu tigari de contrabanda, oprit de politistii de frontiera darabaneni

Joi, 06 Iunie, 2013

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au depistat un  cetăţen care transporta 3.260 ţigarete de contrabandă, cu timbru de acciză R. Moldova. În data de 05 iunie, poliţiştii de frontieră de la SPF Darabani au oprit în trafic, pentru control, în oraşul Darabani, un autoturism marca Mercedes Vito, înmatriculat în România, condus de cetă ...  continuare »

Fara comentarii »

Politisti si jandarmi, urmarire ca-n filme pe DN 29 pentru prinderea unui contrabandist

Miercuri, 01 Mai, 2013

În seara de 30 aprilie, în jurul orelor 22:10, un echipaj mixt format din poliţişti şi lucrători ai IJJ Botoşani, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe str. Nicolae Iorga din oraşul Săveni, a efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autovehicul, conducătorul acestuia ignorând, însă, semnalele poliţistului. În aceste împrejurări s-a procedat la urmărirea autovehiculului, care s-a îndreptat înspre municipiul Botoșani, reuşindu-se blocarea în ...  continuare »

Fara comentarii »

587 de pachete de tigari moldovenesti i-au adus unui concestean dosar penal si sechestru asigurator pe masina

Marti, 05 Februarie, 2013

„Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii colectarea, deținerea producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, iar cantitatea de țigări în valoare de 7.500 lei a fost confiscată” ne-a comunicat inspector principal de poliţie, ...  continuare »

Fara comentarii »

Dosar penal pentru contrabanda cu tigari „Plugarul” abandonate in zapada FOTO

Joi, 17 Ianuarie, 2013

În data de 15 ianuarie, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi Prut a reuşit oprirea, în apropierea localităţii Crasnaleuca, a unui autoturism marca Peugeot, condus de cetăţeanul român Gabriel I., în vârstă de 31 de ani. Iniţial acesta refuzase să oprească la semnalele regulamentare ale altor poliţişti de frontieră din cadrul aceluiaşi sector. Concomitent, lucrătorii noştri au efectuat cercetări specifice în urma cărora au ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare