Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

consultatia prenatala

SANATATE Consultatiile recomandate in timpul sarcinii

Sambata, 24 Mai, 2014

Venirea unui copil pe lume produce o bucurie de nedescris în sufletele părinților, iar pentru nașterea unui copil sănătos este necesar ca sarcina să decurgă normal, sub supravegherea medicului obstetrician. Există riscul în maxim 20% din cazuri de complicații în timpul sarcinii. De aceea, este necesar ca viitoarea mămică să se prezinte medicului obstetrician pentru realizarea consultației prenatale. În România, consultația prenatală nu este obligatorie, dar ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare