Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Constantin Rugina

Sefii Sectoarelor Politiei de Frontiera Darabani si Radauti-Prut au fost schimbati…intre ei

Sambata, 20 Aprilie, 2013

„Eficientizarea activităţilor şi dezvoltarea unui management performat” este motivul invocat de şeful Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, comisarul şef Ştefan Alexa, în momentul în care i-a anunţat pe cei doi ofiţeri că vor face rocada. Tot la începutul acestei săptămâni, comisarul şef Cezar Hrişcă a demisionat de la şefia Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, dar inspectorul principal de poliţie Minodora ...  continuare »

Fara comentarii »

Sefii politistilor de frontiera de la Darabani, Dorohoi, Botosani, Iasi si Cernauti, intalnire de lucru la Botosani

Sambata, 02 Februarie, 2013

Delegaţia din Ucraina a fost condusă de locţiitorul şefului Detaşamentului de Grăniceri Cernăuţi – locotenent colonel Ilciuk V.O., iar delegaţia română a fost condusă de către inspectorul şef adjunct al ITPF Iaşi, comisar şef de poliţie Dragoş Holcă. Din delegaţia română au făcut parte şi comisar de poliţie Cezar Hrişcă –  şeful STPF Botoşani, comisar de poliţie Ioan Oltean - şeful SPF Dorohoi, subcomisar de poliţie Constantin Rugină – ...  continuare »

Fara comentarii »

Politistii de frontiera au ajutat la scoaterea din zapada a 7 masini. Seful SVSU Darabani: „Situatia este critica

Duminica, 16 Decembrie, 2012

Staţia Meteo Darabani şi Bajura, stratul de zăpadă depăşea 80 de cm. „Poliţiştii cu maşinile lor, noi cu utilajele noastre, fiecare cu ce am putut, dar i-am scos pe oameni de acolo. De asemenea, am mai intervenit şi pentru deszăpezirea a trei maşini de la Eşanca” a declarat pentru Darabaneni.ro, Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU). Pe tronsonul Conceşti-Darabani au intervenit şi utilajele primarului Costel Nazare, ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare