Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Constantin Irimia

Singurul drum naţional de pământ din ţară este acum de…balast

Vineri, 31 Iulie, 2015

Ovidiu-Mugurel Laicu, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, a inspectat în această săptămână lucările pe DN 24C Manoleasa-Rădăuţi Prut, împreună cu parlamentarii PSD Doina Federovici şi Tamara Ciofu. Potrivit şefului drumarilor din Moldova, mai multe sectoare de drumuri vor fi modernizate, Laicu afirmând că vestitul drum naţional de pământ va fi asfaltat până în octombrie. Este foarte posibil ca acesta să fie finalizat vara viitoare, ...  continuare »

Fara comentarii »

EXISTA VIATA SI DUPA VISCOL in Darabani GALERIE FOTO DE VIS

Miercuri, 05 Februarie, 2014

Din 3 februarie 2014, dărăbănenii pot merge din nou la Dorohoi, de astăzi, 4.02.2014, ei au putut pleca spre Rădăuţi-Prut. Tot în acelaşi timp sau chiar mai greu decât o făceau bunicii noştri cu sania trasă de cai cu o jumătate de secol în urmă. A fost nevoie de un elicopter pentru ca tânăra mămică din Darabani şi bebeluşul ei să parcurgă în siguranţă aproximativ 60 km până la Botoşani. Este dureros că vedem acelaşi film în fiecare iarnă, cu ...  continuare »

Fara comentarii »

Drumarii se lupta inca cu nametii pe DN 29A. Se circula pe ruta Darabani-Dorohoi VEZI imagini ale cosmarului alb

Luni, 03 Februarie, 2014

Mihai Plugaru, şeful Protecţiei Civile din cadrul Primăriei Darabani a precizat că în urbea de pe malul Prutului se circulă în condiţii de iarnă. „S-a deszăpezit până ceva mai încolo de TransGhe, în Bajura se circulă pe vale, se poate ajunge până la magazine. Am trimis plugul, am deszăpezit în Lişmăniţa şi încercăm, poate, după amiază, să intrăm în Eşanca. Lucoviţa rămâne blocată, urmează ca mâine să intervenim acolo. În interiorul ...  continuare »

Fara comentarii »

32 de drumuri inchise in judetul Botosani. Se circula pe un singur sens intre Dorohoi si Hudesti

Duminica, 02 Februarie, 2014

Nordul extrem al țării rămâne și astăzi izolat de restul țării. Viscolul intens a făcut imposibilă munca drumarilor care au lucrat și noaptea. Astfel DN 29 A, pe segmentul Darabani-Rădăuți Prut rămâne închis mai departe. Nu se circulă nici între Darabani și Hudești, dar pe această porțiune drumarii au afirmat că lucrează în acest moment pentru a facilita circulația pe un singur sens între Dorohoi și Darabani. „Viscolul este foarte puternic și ne ...  continuare »

Fara comentarii »

DN 29 A inchis circulatiei. Darabaniul, din nou izolat de restul lumii

Sambata, 01 Februarie, 2014

UPDATE 17:30 Potrivit informațiilor oferite de CNADNR, DN 29A va rămâne cel mai probabil închis în această seară. Vântul și ninsoarea abundentă fac aproape imposibilă activitatea echipelor de deszăpezire. Cu toate acestea, în prezent utilajele acționează pentru asigurarea transporturilor de urgență și pentru deblocarea persoanelor înzăpezite pe ambele sensuri de mers, atât dinspre Dorohoi spre Rădăuți Prut cât și invers. Având în vedere condițiile ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare