Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

comuna Mileanca

Angajăm asistent farmacie

Marti, 17 Aprilie, 2018

Angajăm asistent farmacie pentru comuna Mileanca, județul Botoșani. Relații la tel. 0744813383.  continuare »

Fara comentarii »

PETIŢIE din capitală pentru un sat din Nord fără asfalt şi reţea de apă

Luni, 16 Ianuarie, 2017

Un botoşănean stabilit în capitală a întocmit o petiţie adresată preşedintelui Consiliului Judeţean şi primarului comunei Mileanca, cărora le transmite doleanţele locuitorilor din satul Codreni (comuna Mileanca), respectiv asfaltarea drumurilor, construirea podurilor stradale, alimentarea cu apă şi canalizare. În cazul în care nu există fonduri la bugetul local pentru aceste investiţii, Costel Bardan propune accesarea fondurilor europene. P ...  continuare »

Fara comentarii »

Bărbat dat dispărut după ce a fost externat din spital de Crăciun

Miercuri, 06 Ianuarie, 2016

Numele său este Burlacu Gheorghe şi s-a născut în data de 28.02.1962, în oraşul Săveni. În prezent este domiciliat în satul Codreni, com. Mileanca, judeţul Botoşani. Motiv urmărire: În ziua de 25.12.2015 a fost externat din Spitalul Municipal Dorohoi, dar nu a mai ajuns la domiciliu. Semnalmente: înălţime - 1,75 m; greutate - cca 60 kg; constituţie astenică; păr şaten, tuns scurt, poartă mustaţă. Îmbrăcămintea la data dispari ...  continuare »

Fara comentarii »

ANUNŢ DJDP septembrie

Marti, 22 Septembrie, 2015

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani informează populația județului Botoșani că s-au început lucrările de refacere a podului  situat pe DJ 298 A,  km 8+957, peste râul Podriga, comuna Mileanca, judeţul Botoşani. Rugăm participanţii la trafic să circule cu atenţie sporită pentru evitarea evenimentelor nedorite. (foto: bzb.ro)  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare