Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

comuna Darabani

DOCUMENTAR Ocuparea de catre Armata Rosie si prima mentionare a darabanenilor in oficiosul Scanteia

Marti, 09 Aprilie, 2013

Acum 69 de ani, trupele „eliberatoare” ale Armatei Roșii treceau Prutul, ocupând treptat partea de nord a Moldovei. La începutul lui martie 1944, armatele Frontului 2 Ucrainean, sub comanda mareșalului I. S. Konev lansează o puternică ofensivă pe linia orașelor Uman-Botoșani. La 17 martie ating Nistrul. Prin comunicate publicate pe prima pagină, de pe 29 martie până pe 3 aprilie, ziarul Universul anunța pierderea succesivă a Hotinului, Cernăuțiului și ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare