Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Comitetul local pentru situatii de urgenta

GATA vacanţa prelungită de iarnă!

Marti, 10 Ianuarie, 2017

Elevii şi preşcolarii au beneficiat de două zile în plus de vacanţă datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile din sezonul rece, decizia fiind luată sâmbătă în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. O nouă atenţionare de cod galben de ninsori vizează din această noapte şi sudul judeţul nostru, aşa că rămâne de văzut dacă vremea rea nu va suspenda iarăşi cursurile. În orice caz, elevii vor recupera orele pierdute până ...  continuare »

Fara comentarii »

Frig de-ngheaţă pietrele! VEZI sfaturile pompierilor pentru zilele geroase

Vineri, 06 Ianuarie, 2017

Având în vedere prognoza meteo potrivit căreia, în următoarele zile, vremea va deveni deosebit de rece, pompierii botoşăneni reamintesc cetăţenilor o serie de reguli pentru evitarea incendiilor cauzate de utilizarea necorespunzătoare a mijloacelor folosite pentru asigurarea confortului termic. Pentru înlăturarea pericolului de incendiu care poate să apară la exploatarea sobelor şi a coşurilor de fum, recomandăm câteva măsuri specifice: ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI sfaturile pompierilor pentru zilele geroase

Marti, 06 Ianuarie, 2015

Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă au fost avertizate să monitorizeze situaţia şi să aplice măsurile stabilite pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de ger, pentru a proteja cetăţenii. Primarii, în calitate de preşedinţi ai Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă, trebuie să acorde sprijin persoanelor cu nevoi sociale deosebite, persoanelor vârstnice, singure şi bolnave, pentru a trece cu bine această perioadă cu temperaturi ...  continuare »

Fara comentarii »

INFERNUL ALB prelungeste vacanta elevilor. Toate scolile din judet sunt inchise, cel putin luni

Duminica, 16 Decembrie, 2012

„Având în vedere atenționarea meteorologică și starea drumurilor naționale, județene și comunale din județ, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani a decis suspendarea cursurilor pentru 17 decembrie 2012 în toate unitățile de învățământ din județul Botoșani”, se arată în comunicatul IŞJ. “Sistarea cursurilor se stabileşte de către Inspectorat de la zi la alta. Vom vedea mâine cum va fi vremea” a precizat şi Lucian Florea, ...  continuare »

1 Comentariu »

Poza saptamanii

Imagini de seară din Darabani în timpul pandemiei de coronavirus. Este trist Darabaniul fără dărăbăneni, dar aceasta este principala condiție ca să ne putem bucura, din nou, împreună cu cei dragi. Fiți responsabili, stați acasă! Click pe fotomontaj pentru a viziona integral imaginile

Sondaj
Sunteți de acord ca ședințele Consiliului Local Darabani să fie transmise live de către televiziunea locală sau online?

   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare