Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

columbofili darabaneni

Expoziție columbofilă la Casa de Cultură ”Theodor Balș” GALERIE FOTO

Joi, 01 Februarie, 2018

Expoziția se află la cea de a III-a ediție și și-a deschis porțile joi, orele 10:00, la Casa de  Cultură din Darabani, unde cei prezenți au putut admira 75 de porumbei voiajori tip sport, 50 de porumbei de ornament, găini, fazani, păuni și iepuri. De asemenea, membrii clubului columbofil dărăbănean și-au expus medaliile, diplomele și trofeele câștigate. Chiar dacă pentru Ioan Zaharia, liderul columbofililor dărăbăneni, anul 2017 a fost unul ratat, ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare