Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

colinde

ATOR ureaza in avans tuturor darabanenilor Sarbatori binecuvantate!

Joi, 13 Decembrie, 2012

Marţi seară, cu o zi înainte de „fatidica” 12.12.2012, membrii ATOR Darabani s-au întâlnit pentru ultima dată în acest an la Biserica Sf. Împ. Constantin și Elena din localitate. „Am vorbit celor prezenți despre importanța praznicului Nașterii Domnului și a colindelor, îndemnându-i pe tineri să meargă cu colindul, deoarece acest obicei nu ține de vârstă. De la cel mic până la cel mare, de la tânăr la vârstnic, toți ar trebui să ne bucurăm și să ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare