Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

colecistita

SĂNĂTATE Pietre la fiere – ce e de făcut?

Luni, 14 Septembrie, 2015

Litiaza biliară semnifică formarea de calculi la nivelul veziculei biliare datorită dezechilibrului compoziției bilei, putând fi formați din colesterol, bilirubină, carbonat de calciu sau micști. Cel mai frecvent se întâlnesc calculi din săruri de calciu înconjurați de colesterol. Uneori, precursorul acestor calculi este sedimentul biliar („sludge-ul” sau bila leneșă), format din colesterol, bilirubinat de calciu și mucus, ce apare datorită unei încetiniri ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare