Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CNADNR

Singurul drum naţional de pământ din ţară este acum de…balast

Vineri, 31 Iulie, 2015

Ovidiu-Mugurel Laicu, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, a inspectat în această săptămână lucările pe DN 24C Manoleasa-Rădăuţi Prut, împreună cu parlamentarii PSD Doina Federovici şi Tamara Ciofu. Potrivit şefului drumarilor din Moldova, mai multe sectoare de drumuri vor fi modernizate, Laicu afirmând că vestitul drum naţional de pământ va fi asfaltat până în octombrie. Este foarte posibil ca acesta să fie finalizat vara viitoare, ...  continuare »

Fara comentarii »

32 de drumuri inchise in judetul Botosani. Se circula pe un singur sens intre Dorohoi si Hudesti

Duminica, 02 Februarie, 2014

Nordul extrem al țării rămâne și astăzi izolat de restul țării. Viscolul intens a făcut imposibilă munca drumarilor care au lucrat și noaptea. Astfel DN 29 A, pe segmentul Darabani-Rădăuți Prut rămâne închis mai departe. Nu se circulă nici între Darabani și Hudești, dar pe această porțiune drumarii au afirmat că lucrează în acest moment pentru a facilita circulația pe un singur sens între Dorohoi și Darabani. „Viscolul este foarte puternic și ne ...  continuare »

Fara comentarii »

INTERVIU Serban Mihailescu: „Nu te poti opri ca ai facut 16 km de asfalt”

Sambata, 16 Noiembrie, 2013

 După ce a fost prezent vineri, 15.11.2013, la masa discuţiilor organizată de Instituţia Prefectului, alături de alţi parlamentari precum liberalul Costel Şoptică, dar şi de reprezentanţi ai patronatelor plus mai mulţi lideri sindicali, senatorul UNPR a plecat spre Darabani, dar s-a oprit la Dorohoi, parlamentarul menţionând că nu a mai ajuns în urbea de pe malul Prutului, deoarece primarul Corneliu Aroşoaie nu era în localitate. Mihăilescu a confirmat că ...  continuare »

Fara comentarii »

Avem drum national nou, indicatoarele pot sa mai astepte...?

Luni, 04 Noiembrie, 2013

Până la noile indicatoare rutiere promise de CNADNR, vedem că de la ieşirea din Darabani până la...„Havrina”??? sunt 14 km. Sau vorba aia: „Nemulţumitului i se ia darul?”. Doar că nu a fost dar. A fost din banii noştri, nu?  continuare »

Fara comentarii »

Dupa „...unde-i damb punem pamant, unde-i groapa punem apa”, Tirniceru lauda acum MAREA ASFALTARE FOTO

Miercuri, 02 Octombrie, 2013

Bănuiesc că n-o să fie asfaltarea aia: unde-i dâmb punem pământ, unde-i groapă punem apă” afirma Dan Tîrniceru Ifrim la şedinţa ordinară a Consiliului Local din luna martie a.c. Atitudinea alesului local s-a schimbat radical la finele lunii septembrie, după ce Andrei Budianu, inspectorul Biroului Achiziţii publice şi Implementare Proiecte-Programe din cadrul Primăriei Darabani a prezentat indicatorii tehnico-economici ai lucrării de modernizare a infrastructurii ...  continuare »

Fara comentarii »

S-au asfaltat 7,9 km de drum national. Urmeaza marcajele rutiere GALERIE FOTO

Sambata, 14 Septembrie, 2013

„Am vorbit la Direcţie la şefii mei care au aprobat o suplimentare de 7500 mp ca să închei până la Conceşti. Am obţinut această suplimentare pentru Darabani şi datorită extinderii drumului în centrul oraşului odată cu construcţia acelor parcări.  Am făcut raport, vreau să fac marcajele rutiere şi pietonale. Vreau o semnalizare rutieră nouă în tot Darabaniul” a declarat pentru Darabaneni.ro, Viorel Zacreţchi, şeful secţiei Drumuri Naţionale ...  continuare »

Fara comentarii »

Au inceput lucrarile la drumul din Darabani. 53 de firme se „bat” sa toarne covorul asfaltic FOTO

Sambata, 15 Iunie, 2013

Muncitorii dărăbăneni au pregătit terenul pentru cele 120 de locuri de parcare care vor fi pe 526 de metri de Drum Naţional de la Oglinzi până la Autogară. S-au scos bordurile vechi şi se fac săpături, suprafaţa respectivă va veni umplută cu balast, clilindrată, iar apoi este rândul Companiei Naţionale de Drumuri să toarne 5 km de covor asfaltic pe DN 29A. În 6 iunie a început licitaţia pentru atribuirea acestor lucrări de întreţinere periodică a ...  continuare »

Fara comentarii »

Drumul National din Darabani, ca dupa bombardament! GALERIE FOTO Discutii, demersuri si promisiuni dupa vizita sefului CNADNR

Vineri, 15 Martie, 2013

După ce a parcurs drumul Târgu Frumos-Botoşani, şeful CNADNR a spus că se aştepta la o arteră mai proastă decât este în realitate. „Din ce auzisem înainte credeam că e mai rău, dar sunt lucruri care se pot ţine sub control, să reparăm drumurile astea, dar prima oară trebuie să văd tot judeţul şi după aceea să-mi formez o părere, ce vom face anul ăsta”, a afirmat Mircea Pop, conform Botosaneanul. Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare