Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CJP Botosani

Peste 25000 de pensionari scutiţi de contribuţia la sănătate

Vineri, 17 Februarie, 2017

După cum deja este cunoscut, în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 2/2017, pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal și pentru modificarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, începând cu plata drepturilor de pensii aferente lunii februarie 2017, se elimină contribuţiile de asigurări sociale de sănătate pentru pensionari, iar plafonul de impozitare a veniturilor din pensii se ridică  la 2.000 de lei. ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI care dintre pensionari vor avea pensiile majorate din prima lună a anului

Sambata, 16 Ianuarie, 2016

Casa Judeţeană de Pensii începe în luna ianuarie recalcularea drepturilor de pensie pentru persoanele care au lucrat în condiţii deosebite şi speciale de muncă, pensionate înainte de data de 1 ianuarie 2011. Persoanele care au lucrat în condiţii grele de muncă şi s-au pensionat înainte de 1 ianuarie 2011 vor beneficia, începând cu 1 ianuarie 2016, de o majorare a pensiilor, conform dispoziţiilor Legii nr. 192/2015 pentru completarea Legii nr. 263/2010 privind ...  continuare »

Fara comentarii »

CUM modifică noul Cod Fiscal pensiile în 2016

Luni, 04 Ianuarie, 2016

”Până la data de 31 decembrie 2015, baza lunară de calcul a contribuțiilor de asigurări sociale de sănătate era reprezentata de partea de venit care depășea valoarea de 740 lei, iar suma neimpozabilă lunară era de  de 1.000 lei. Avand in vedere noile prevederi ale Codului Fiscal, pragul impus de aceste componente a fost majorat, in favoarea pensionarilor, în sensul că suma  rămasă neimpozabilă este mai mare”, a declarat directorul executiv al CJP ...  continuare »

Fara comentarii »

COMUNICAT Iarna aceasta, veteranii de război se vor încălzi cu...35 de lei primiţi în plus de la stat

Vineri, 11 Decembrie, 2015

În luna decembrie 2015, o dată cu plata pensiilor şi a indemnizaţiilor acordate veteranilor de război, văduvelor de război, precum şi accidentaţilor de război în afara serviciului ordonat, va fi achitat şi ajutorul anual pentru acoperirea unei părţi din costul chiriei, energiei electrice şi energiei termice pentru nevoi casnice. În acest an ajutorul a fost majorat la 335 de lei faţă de 300 de lei în anul 2014. La Botoşani, plata acestui ajutor va fi făcută ...  continuare »

Fara comentarii »

Moş poştaş va aduce pensiile începând cu data de 11 decembrie

Vineri, 05 Decembrie, 2014

Cei 104.093 de pensionari botoşăneni vor intra, astfel, în posesia drepturilor băneşti, cu două zile lucrătoare în avans, începând cu data de 11 decembrie şi până în data de 24 decembrie. Pentru pensionarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu,  se vor emite avize poştale pentru ca beneficiarii să-şi poată ridica pensiile, în perioada 24-30 decembrie, în zilele în care unităţile poştale vor fi deschise. Pentru beneficiarii care au optat pentru plata ...  continuare »

Fara comentarii »

COMUNICAT Pensiile si indemnizatiile prevazute de legile speciale vor fi platite mai devreme luna aceasta

Luni, 09 Decembrie, 2013

În aceste condiţii, Casa Naţională de Pensii Publice şi casele teritoriale de pensii au luat toate masurile pentru a asigura plata în avans a acestor  drepturi, în timp ce Compania Naţională Poşta Română şi-a manifestat disponibilitatea de a plăti toate pensiile până la data de 23 decembrie 2013. Cei 105.812 pensionari botoşăneni vor intra astfel în posesia drepturilor băneşti începând cu data de 11 decembrie şi până în 23 decembrie, iar pentru ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare