Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ciuperca

SANATATE Micoza unghiilor, neplacuta si dificil de tratat

Miercuri, 13 Noiembrie, 2013

Care sunt fungii responsabili şi ce factori de risc predispun la producerea micozei? Infecţia se produce adeseori în contextul în care imunitatea persoanei este scăzută şi este determinată mai ales de Candida, Tricophyton, Aspergillus etc. Ciuperca atacă iniţial vârful unghiei sau şanţurile laterale, după care va infecta unghia în totalitate. Factorii de risc favorizanţi sunt: mediul umed, transpiraţia în exces, utilizarea de şosete din material sintetic şi de ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare