Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Ciprian Grigoras
USR Darabani cere mai multă transparență Primăriei și instituțiilor subordonate DOCUMENT
Miercuri, 24 Martie, 2021
Consilierul Local Dan Tîrniceru-Ifrim a depus în 19 martie la Registratura Primăriei Darabani proiectul de hotărâre, sperând să fie introdus pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local din data de 25 martie a.c. Reprezentanții formațiunii politice, condusă la Darabani de avocatul Ciprian Grigoraș, vor să oblige Primăria Darabani să înființeze pe pagina proprie de internet, un meniu special numit ”TRANSPARENTA INSTITUTIONALA”, unde ar urma să fie ... continuare »
UN PARLAMENTAR PE ZI Ciprian Grigoraș: ”Schimbarea vine cu fiecare dintre noi”
Duminica, 29 Noiembrie, 2020
Darabaneni.ro continuă ciclul de interviuri cu cel mai tânăr candidat dărăbănean la Parlamentul României. Ciprian Grigoraș s-a născut și a crescut la Darabani, este avocat și candidează pentru un fotoliu în Camera Deputaților din partea Alianței USR-PLUS. A absolvit Facultatea de Biologie a Universității „Al. I. Cuza” din Iași, ulterior a urmat cursuri de Drept la Universitățile „Petre Andrei” și „Spiru Haret”. Este căsătorit și are doi copii. ... continuare »
USR-PLUS și-a lansat candidatul SURPRIZĂ la Primărie ”Vreau un altfel de Darabani” FOTO
Miercuri, 29 Iulie, 2020

Chestionat în legătură cu plusurile formațiunii politice la care a aderat, după ce a renunțat la ALDE, Tîrniceru mizează pe tinerețea membrilor USR și pe faptul că va avea o mai mare libertate la acest partid : ”Nu văd să aibă în plus, cred că e o echipă mai tânără și poate am altfel de oameni cu care pot lucra. Îmi dau voie să-mi fac eu lista de consilieri” a mai precizat Tîrniceru pentru ziarul online al orașului Darabani, candidatul la Primărie ... continuare »
„Isteria” Ice Bucket Challenge i-a „contaminat” si pe darabaneni. VEZI cine si-a turnat apa cu gheata in cap VIDEO
Sambata, 06 Septembrie, 2014
Robert Grumezescu (foto stânga) a spus că a donat 20 de lei la BCR Botoşani, chiar dacă nu ştia exact cărui caz umanitar se adresează banii săi. Se pare că duşurile reci nu prea îi priesc atacantului echipei FCM Dorohoi. Dacă etapa trecută a marcat în partida cu Unirea Slobozia (scor 1-1), astăzi (6 septembrie), FCM Dorohoi, cu Grumezescu titular, a pierdut la scor de neprezentare (3-0) partida disputată la Rapid CFR Suceava. Robert Grumezescu i-a provocat, la ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”