Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ciclu menstrual

SANATATE Durerile menstruale, o grija in plus pentru femei

Luni, 17 Martie, 2014

Cum se clasifică dismenoreea? Dismenoreea poate fi de două tipuri: primară (nu se poate găsi o cauză) și secundară (cauzată de o afecțiune). Cea secundară poate apare pe fondul unor malformații ale uterului, a fibromului sau altor tumori uterine, a infecțiilor tractului genital, a unui col uterin îngust, a tulburărilor hormonale și a dispozitivelor intrauterine utilizate pentru contracepție. Se suspectează dacă apare după perioada adolescenței. Se întâlnește ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare