Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

chist ovarian

SANATATE Chisturi ovariene...Ce e de facut?

Marti, 17 Septembrie, 2013

Chistul ovarian, întâlnit relativ frecvent în practica ginecologică, este o formaţiune saculară, plină cu lichid, care apare predominant în perioada fertilă a unei femei. Majoritatea sunt benigne, sunt decelate prin intermediul unei ecografii de rutină şi dispar spontan, fără tratament. Se descriu diverse tipuri de chisturi ovariene, dar cele mai frecvente sunt cele funcţionale. Acestea apar în cursul ovulaţiei, atunci când nu se eliber ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare