Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CFR Cluj

Un punct pentru FC Botosani la debutul in prima liga: “Cine suntem?” GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 21 Iulie, 2013

Ovalul de pe Calea Naţională din Botoşani s-a transformat într-o mare inimă roş-alb-albastră care a bătut la intensitate maximă 90 de minute plus prelungiri. Galeria gazdelor a cântat non-stop, unul dintre refrenele favorite fiind întrebarea retorică “Cine suntem?!”. Fotbaliştii botoşăneni le-au oferit răspunsul. FC Botoşani nu este o mare echipă cu super-fotbalişti, dar a dovedit la prima partidă din Liga I că este un grup care compensează prin muncă ...  continuare »

Fara comentarii »

ACUM FC Botosani-CFR Cluj 0-0 la pauza Gazdele joaca in 10 oameni din minutul 10 FOTO

Duminica, 21 Iulie, 2013

onel Nistorică, administratorul delegat al echipei botoşănene a prezentat şi noua mascotă a clubului pe care a numit-o Cocoşel Botoşel. “Eu nu mă dau, ci sunt cocoş / Pieptu’ înainte , mâinile sus / Aeru-n piept şi e de-ajuns” au fost versurile noii mascote a echipei fanion a judeţului. Cel mai important moment al primei reprize s-a consumat în minutul 10 când stoperul Ciprian Dinu a fost eliminat de centralul Marius Avram, după o intervenţie mai hotărâtă ...  continuare »

Fara comentarii »

Sa vina CFR-ul!

Sambata, 20 Iulie, 2013

Botoşănenii se îndreaptă cu coşul alb-roşu-albastru plin spre Stadionul Municipal pentru debutul istoric pe prima scenă a fotbalului românesc. Să sperăm că nu ne vom întoarce şi cu plasa plină după confruntarea cu CFR Cluj. Pentru că vara viitoare s-ar putea să nu mai pupăm fotbal de liga I sau a II-a la Botoşani, chiar dacă acum mai amanetăm câte ceva pentru a ne cumpăra abonamente.  continuare »

Fara comentarii »

Masuri speciale ale politistilor rutieri pentru meciul de fotbal FC Botosani-CFR Cluj

Vineri, 19 Iulie, 2013

Cu ocazia meciului de fotbal dintre CS Botoşani şi CFR Cluj, care va avea loc în ziua de 21 iulie 2013, începând cu orele 17:00, în Botoşani, pe Stadionul Municipal, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor în perimetrul stadionului. POLIŢIŞTII RUTIERI SOLICITĂ CONDUCĂTORILOR DE AUTOVEHICULE: * să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent stadionului, în special pe C ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare