Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Catalin Ulian

Polițiștii dărăbăneni au primit colindători ”Prea degeaba sânge, prea degeaba patimi, leru-i ler! GALERIE FOTO & VIDEO

Miercuri, 25 Decembrie, 2019

Colindele care au răsunat la Poliția Darabani nu au fost cele pe care le auzim în fiecare zi de Crăciun, ci au inclus versuri cu adevărat emoționante care au generat lacrimi în rândul celor prezenți, clipurile de mai jos fiind concludente în acest sens. Moș Crăciun de la poliția dărăbăneană a fost agentul șef principal Cătălin Ulian, cel care s-a ocupat de organizarea evenimentului, copiii fiind recompensați în final cu dulciuri și fructe. Grupul coordonat ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare