Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Carte de oaspeti

Adauga mesaj
Darabaneni.ro   (03 Februarie 2012)
Vă mulţumim pentru sugestie. Vom avea în curând rubrica Anunţuri
cristi   (03 Februarie 2012)
AR FI FOARTE BINE DACA ATI AVEA PE SITE SI O SECTIUNE DE ANUNTURI.CRED CA SI VIZITELE AR FI MULT MAI NUMEROASE.NU CREDETI???
roderyq   (13 Ianuarie 2012)
bbbbbbbbbbbbb
Adrian   (01 Ianuarie 2012)
Un gând curat şi sincer la început de an. Felicitări pentru tot ce aţi făcut în 2011 şi sper ca 2012 să demonstreze tuturor - dacă mai este cazul - că acest site este într-adevăr site-ul "dărăbănenilor cu caracter"... La Mulţi Ani!
pentru Relu   (17 Decembrie 2011)
Parca spuneai cu ceva timp in urma ca aia a fost ultima ta interventie pe acest site si ca nu-ti face nici o placere...Toate cele bune tie si familiei tale! Eu sunt acelasi si am considerat intotdeauna ca ma includ in categoria PRIETENI, de tovarasi am crezut ca am scapat la Revolutie, dar in acest moment mi-e foarte greu sa mai am incredere in cineva in afara de Dumnezeu
relu   (14 Decembrie 2011)
doctore cand citesti acest mesaj sa sti ca ti la scris un prieten inevitabil am aflat ce vi s-a intamplat si i-mi pare rau pentru a stiu ca ai pus suflet in ceea ce faceai dar nu te da batut ca in viata poti avea esecuri poti avea succesuri (succese) viata merge inainte .Poti sa contezi pe mine totdeauna ADIO TOVARASI BUN GASIT PRIETENI
APOPEI   (08 Decembrie 2011)
Este un lucru util ce ati facut voi aici, pe plan cultural ma refer.... si pt. cei care sunt pl. afara ca se mai uita ce se mai intampla cu orasul lor. multumim anticipat redactiei voastre ca ne tineti la curent cu stirile.cordialli salluti.A.Marcel si traditionalul la multi ani si tot ce va doriti.
Pagina  2   3  4  5 
Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare