Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

capsunari

Spania recrutează 150 ”căpșunari” VEZI condițiile

Marti, 09 Octombrie, 2018

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Botoșani, promovează oferta unui angajator din Spania de 150 locuri de muncă vacante pentru femei, pentru munca sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpşunilor, campania 2019  (nu se solicită experiență). Contractul de muncă este de aproximativ 3 luni și se va derula în perioada 1 februarie – 31 mai 2019. Timpul de ...  continuare »

Fara comentarii »

800 locuri de muncă la cules de căpşuni. VEZI condiţiile şi salariul oferit de spanioli

Marti, 13 Octombrie, 2015

Timp de lucru este de 6,5 ore/zi cu pauză de o jumătate de oră, 39 ore/săptămână împărţite în 6 zile. Programul începe în primele ore ale dimineţii, iar ziua 7 de odihnă poate să nu coincidă cu duminica. Există şi o perioadă de probă de 15 zile. Cunoaşterea unei limbi străine nu este obligatorie. Salariul se primeşte o dată la două săptămâni, iar contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Angajatorul oferă ...  continuare »

Fara comentarii »

Danezii sunt în căutarea a 135 de lucrători în agricultură VEZI condiţiile

Sambata, 10 Ianuarie, 2015

Angajatori din Danemarca doresc să angajeze culegători de capşuni şi mazăre, specialişti în fertilizarea solului prin intermediul irigaţiilor  şi superviseri culegători de fructe. Candidaţii trebuie să acceseze linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html de unde vor descărca modelul de CV EUROPASS, ce trebuie completat în limba engleză şi cu poza ataşată. Cel puţin în cazul culegătorilor de căpşuni şi mazăre, angaj ...  continuare »

Fara comentarii »

Spania cauta 800 de capsunari, Germania si Marea Britanie au nevoie de asistenti medicali. VEZI lista locurilor de munca disponibile

Marti, 23 Septembrie, 2014

Cei interesaţi să lucreze la recoltarea căpşunilor ar urma să primească 39,48 euro brut pentru 6 ore şi jumătate de lucru pe zi. Ei vor avea o perioadă de probă de 15 zile. Nemţii caută şi ei asistenţi medicali generalişti pentru spitalele şi azilele din Germania, salarizarea fiind de 11,22 de euro pe oră. Britanicii acordă şi ei lefuri atractive pentru asistenţii medicali, cuprinse între 25000 şi 37000 lire sterline brut pe an, pentru 39 de ore de lucru pe ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare