Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Campionatul Mondial de Karate WSF

Sportivă din Darabani, dublă medaliată la Campionatul Mondial de Karate FOTO & VIDEO 

Joi, 30 Mai, 2019

România a organizat în premieră Campionatul Mondial WSF, ajuns la cea de-a X-a ediție, care a aliniat la start 68 de cluburi din 33 de țări cu 703 de sportivi angrenați în 1513 probe. Roxana Bordianu s-a luptat cu sportivi din țări cu greutate în karate, precum Azerbaidjan, Ucraina, Turcia sau Italia, urcând de 2 ori pe cea de-a treia treaptă a podiumului Campionatului Mondial. După ce a câștigat peste 10 medalii la campionatele naționale, sportiva originară ...  continuare »

Fara comentarii »

Sportivi dărăbăneni medaliaţi la Campionatul Mondial de Karate FOTO & VIDEO

Sambata, 09 Aprilie, 2016

La începutul lunii aprilie a avut loc în localitatea Bydgoszcz  din Polonia, Campionatul Mondial de Karate WSF, la care au participat 974 de sportivi din 37 de ţări, printre care şi lotul  naţional  de karate WSF al României care a inclus şi cinci copii de la filiala din Darabani a clubului Bushido. Sportivii antrenaţi de Ovidiu Andrei au obţinut o performanţă extraordinară la această competiţie de elită, respectiv3 medalii de argint şi 3 de bronz. ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Cine doriți să fie viceprimar al orașului Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare