Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Camera Deputatilor

Leon Dănăilă, singurul senator liberal de Bucureşti

Marti, 13 Decembrie, 2016

România s-a înroșit cu totul după alegerile din 11 decembrie. PSD-ul lui Liviu Dragnea poate să-și asigure singur majoritatea parlamentară și să impună Guvernul. La Darabani, scorul obținut de social-democrați a fost la fel de mare ca și în alte zone din țară, fără a depăși epicentrul socialist din sud, format din județele Olt, Teleorman, Dolj sau Gorj. Cu toate acestea, dărăbănenii nu vor rămâne fără reprezentant în legislativ. Academicianul Leon ...  continuare »

Fara comentarii »

Şoptică „reîncărcat”: „Zero” absorbţie a fondurilor prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020

Vineri, 09 Octombrie, 2015

„Vreau să vă supun atenției o situație care este deosebit de gravă, dar pe care coaliția de guvernare încearcă să ne-o prezinte ca pe o mare realizare. Sunt aproape doi ani de când Uniunea Europeană a intrat în alt exercițiu financiar, timp în care România nu a reușit să demareze niciun proiect, să facă vreo plată prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020. Este ”zero” absorbția fondurilor UE pentru perioada de alocare 2014-2020” ...  continuare »

Fara comentarii »

Deputatul Şoptică: „Actualul Guvern nu are nici o strategie în domeniul învăţământului”

Vineri, 27 Februarie, 2015

De 9  ani  nu  s-a  mai  organizat  concurs  pentru  niciun  inspector  şcolar  general  sau adjunct în toată ţara. Acum, Ministrul Educaţiei anunţă organizarea cu celeritate a concursului pentru ocuparea a 42 de posturi de inspectori şcolari generali. În data de 9 februarie 2015 s-a publicat pe site-ul ministerului educaţiei un comunicat de presă cu privire la faptul că în perioada 18-23 februarie 2015 se ...  continuare »

Fara comentarii »

Soptica e foc si para: „Intabularea gratuita a terenurilor agricole si forestiere - ingropata de PSD in Camera Deputatilor”

Marti, 08 Aprilie, 2014

Deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică, este foarte supărat pe foştii săi colegi de alianţă social-democraţi care, în marea lor majoritate, au votat astăzi, 8.04.2014, în plenul Camerei Deputaţilor, împotriva proiectului de hotărâre privind prima intabulare a terenurilor agricole şi forestiere. Parlamentarul liberal consideră că în acest caz au de suferit persoanele nevoiaşe care ar fi beneficiat în limita a 400 de lei pentru intabularea proprietăţii. ...  continuare »

Fara comentarii »

Camera Deputatilor a spus NU desfiintarii Parchetului si Judecatoriei Darabani. Senatul are ultimul cuvant. Federovici: „Speram ca la Senat sa dam si noi un vot de respingere”

Marti, 08 Aprilie, 2014

Vă reamintim că pe 11 februarie Guvernul României a înaintat către Parlament un proiect de lege privind desființarea a 30 de instanțe judecătorești și a parchetelor de pe lângă acestea, pe listă aflându-se și Parchetul şi Judecătoria din Darabani. Pe 26 februarie Comisia pentru Muncă și Protecție socială a dat aviz favorabil legii dar cu aplicarea unor amendamente, care ar fi dus la eliminarea de pe listă a unor instanțe, printre care și cea din orașul de ...  continuare »

Fara comentarii »

COMUNICAT Costel Soptica: „Guvernul USL ajuta fermierii sa cumpere pamant”

Miercuri, 13 Noiembrie, 2013

Costel Şoptică, deputatul Colegiului Darabani, afirmă în cadrul unui comunicat de presă că Guvernul României a promovat o Ordonanţă de Urgenţă care facilitează accesul la finanţare al agricultorilor în vederea achiziţionării de terenuri agricole. În acest sens, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a semnat un acord cu Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), care va asigura 50% din garanţiile necesare unui împrumut. Parlamentarul liberal a ...  continuare »

Fara comentarii »

Deputatul Costel Soptica considera cadastrul agricol o problema nationala

Marti, 22 Octombrie, 2013

Parlamentarul Colegiului Darabani, Costel Şoptică, a avut astăzi o interpelare în plenul Camerei Deputaţilor precizând că principala problemă a sistemului de subveţionare a agriculturii este lipsa cadastrului pentru terenuri. Secretarul Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaţilor a declarat că Guvernul USL va aloca fonduri însemnate pentru rezolvarea acestei probleme, care, spune parlamentarul botoşănean, a fost neglijată de aleşii PDL. Vă prezentăm în ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare