Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

bursa locurilor de munca pentru absolventi

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată din nou la Mall

Joi, 20 Octombrie, 2016

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani va organiza joi, 20.10.2016,  bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2016. Absolvenţii unei forme de învăţământ care nu şi-au găsit înca un loc de muncă, dar şi alte categorii de persoane au şansa de a intra pe piaţa muncii, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolventi, ce va avea loc în data de 20 octombrie 2016 cu începere de la orele 9:00 la UVERTURA M ...  continuare »

Fara comentarii »

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, din nou la Mall

Marti, 15 Septembrie, 2015

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii din acest an, în data de 25 septembrie 2015, începand cu orele 09:00, în incinta Uvertura Mall (etaj 4). Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi din 25 septembrie este o manifestare ce se înscrie în tradiţia activităţilor implementate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi reprezintă un prilej ...  continuare »

Fara comentarii »

383 de locuri de munca oferite absolventilor la Bursa locurilor de munca de la Botosani VEZI lista lor

Joi, 25 Septembrie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani organizează în 26 septembrie, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoşani Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi unde tinerilor li se pun la dispoziţie 383 de locuri de muncă, dintre care doar 16 pentru cei cu studii superioare. Pentru această acţiune s-au contactat peste  358 agenţi economici atât din mediul urban cât şi din mediul rural , care au pus la dispo ...  continuare »

Fara comentarii »

Bursa locurilor de munca pentru absolventi, organizata la Sala Polivalenta din Botosani

Joi, 11 Septembrie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani adresează o invitaţie tuturor agentilor economici la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi” una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judetean  şi naţional. Acest eveniment se înscrie în tradiţia activităţilor la nivel naţional şi se adresează atât angajatorilor cu interes în recrutarea de personal, căt şi absolvenţilor diferitelor forme de învatamănt, ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare