Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

boala varicoasa

SANATATE Varicele, cauza principala a picioarelor inestetice si mai mult decat atat

Miercuri, 30 Octombrie, 2013

Ce factori predispun la  producerea varicelor? Printre factorii predispozanți se numără: terenul genetic (prezența cazurilor în familie), sarcina (prin creșterea presiunii în abdomen de făt), ortostatismul prelungit (necesar în anumite profesii), obezitatea, istoric de tromboză venoasă profundă (cheag în venele profunde). Există varici secundare, pentru care se pot identifica anumite cauze ale producerii lor: ascită, tumori abdominale, post-traumatice etc. ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare