Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Blocada

Acţiunea BLOCADA în judeţul Botoşani cu 788 amenzi aplicate şi 19 permise de conducere reţinute

Vineri, 14 August, 2015

Poliţiştii au constatat 50 de infracţiuni, dintre care 12 în flagrant delict. 17 fapte sunt de natură judiciară, 13 reprezintă încălcări ale regimului rutier, iar 20 de fapte sunt de alt gen. De asemenea, au fost constatate 788 fapte contravenţionale, pentru care sancţiunile aplicate au însumat peste 119.900 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 5.841 lei.Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG nr.195/2002 privind regimul ...  continuare »

Fara comentarii »

Actiunea „Blocada”, la frontierele cu statele Non-UE. 500 amenzi si peste 30 de dosare penale intr-o zi

Joi, 04 Septembrie, 2014

Din dispoziţia chestorului general Petre Tobă, Poliţia Română, în perioada 3-5 septembrie a.c., continuă acţiunea “Blocada” în județele limitrofe frontierelor României cu statele non-UE, cu participarea poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor de la graniţă, ale judeţelor din vecinătatea acestora, precum şi de la secţiile regionale de poliţie transporturi.  În 3 septembrie a.c, polițiştii b ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare