Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

biciclist

DE LA POSTA...LA SPITAL Un biciclist din Mileanca s-a oprit in autoutilitara unui darabanean

Joi, 16 Mai, 2013

 „Din accident a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne, însă, internat. Conducătorul autoturismului  a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză continuă cercetările, urmând a se propune soluţie procedurală” ne-a comunicat inspector principal de poliţie Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani. (foto: ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare