Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

bentonita

Saracie la suprafata, comori minerale in subsol

Miercuri, 18 Ianuarie, 2012

Povestea începe în anii ‘80 când la cererea Comitetului Central s-au format echipe de geologi şi cercetători care au efectuat sondaje pe teritoriul judeţului nostru. O parte din rezultatele cercetărilor arheologice au fost publicate de jurnaliştii de la Ziarul de Iaşi în 1997, acestea fiind considerate mai mulţi ani secret de stat. În 2009 prefectul de atunci al judeţului a trimis un raport preşedintelui Traian Băsescu, în care prezenta resursele naturale ...  continuare »

13 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare