Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
batrana talharita
REVOLTĂTOR Dărăbăneancă tâlhărită în propria-i casă „Înainte de pensie nu aveam nici un franc, acum nici atât”
Marti, 24 Martie, 2015
Sâmbătă după-amiază, în jurul orelor 16:30, C.F. a fost alertată de vecinii săi că doi indivizi dau târcoale locuinţei sale. Femeia a intrat în casă şi a dat nas în nas cu hoţul. „Și am început să fac zarvă, să strig, el m-a izbit jos, mi-a luat baticul de pe cap și mi l-a înfășurat de două ori în jurul gâtului și mi-o strâns bine baticul și o batistă în gură şi mi-a pus piciorul pe umăr că și acum mă doare umărul…Aici a lucrat ... continuare »
Bătrână de aproape 80 de ani tâlhărită în Rediu
Miercuri, 11 Martie, 2015
La data de 10.03.2015, în jurul orelor 16:40, poliţiştii din comuna Rădăuți-Prut au fost sesizați cu privire la faptul că în aceeași zi, în jurul orelor 16:30, o femeie în vârstă de 79 ani, din localitatea Rediu, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. Primele cercetări efectuate de poliţişti au stabilit că, la data şi ora menţionată, persoana vătămată a surprins în locuinţă un bărbat care sustrăsese o sumă de ban ... continuare »
Darabanean pus sub control judiciar dupa ce o batrana de 80 de ani a fost talharita la 2 noaptea
Miercuri, 10 Septembrie, 2014
La data de 07.09.2014, în jurul orelor 11:30, poliţiştii din oraşul Darabani au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112, de către o femeie de 80 ani, din localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 05/06.09.2014, în jurul orelor 02:00, un tânăr a pătruns prin efracţie în locuinţa sa şi, împiedicând-o să strige după ajutor, i-a sustras o sumă de bani. Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui R. M. de 19 ani, d ... continuare »
Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”