Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Bani de Liceu

Dosarele pentru „Bani de liceu” se depun până la 1 octombrie. VEZI actele necesare

Luni, 21 Septembrie, 2015

În condiţiile în care salariul minim pe economie este acum de 1050 lei brut, se pare că mai puţini elevi vor beneficia anul acesta de „Bani de liceu”, dar, dintre cei aproximativ 950 de elevi ai Liceului „Dimitrie Cantemir”, în jur de 200 vor primi şi anul acesta acest ajutor social. „Sunt exact aceleaşi condiţii ca anul trecut, adică 150 de lei venitul lunar brut pe membru de familie” ne-a precizat Luminiţa Zvorişteanu, şef Serviciu Contabilitate din ...  continuare »

Fara comentarii »

292 de elevi ai Liceului „Dimitrie Cantemir”, beneficiari ai „Banilor de liceu”

Joi, 31 Octombrie, 2013

Dosarele elevilor a căror venit brut pe membru de familie este de cel mult 150 de lei s-au depus până în 1 octombrie a.c. Toţi cei 292 de elevi ai Liceului „Dimitrie Cantemir” care au depus documentaţia necesară pentru a fi incluşi în acest program naţional vor beneficia de „Bani de liceu”. În schimb, dacă ei vor acumula mai mult de 20 absenţe nemotivate în timpul anului şcolar, vor pierde aceşti bani. Elevii vor primi 180 de lei pe lună în perioada ...  continuare »

Fara comentarii »

338 de elevi de la ”Dimitrie Cantemir”, beneficiari ai ”Banilor de liceu” VEZI LISTA LOR

Marti, 13 Noiembrie, 2012

Inspectoratul Școlar Județean a anunțat că elevii botoșăneni își vor primi începând de marți, 13 noiembrie, banii cuveniţi prin programul ”Bani de liceu”. Pe primul loc ca număr de elevi beneficiari ai acestui ajutor se află Liceul ”Dimitrie Cantemir” cu 338 elevi, urmat de Liceul Tehnologic ”Ștefan cel Mare și Sfânt” din Vorona cu 314 elevi, iar pe locul trei se află Liceul Teoretic ”Dr. Mihai Ciucă” din Săveni. Ajutorul financiar, în cuantum ...  continuare »

1 Comentariu »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare