Contabilii, care asistă, consideră ideea originală şi decid să încerce şi ei. Când se întorc de la conferinţă, cumpără numai un bilet, însă acum inginerii se" />
Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

"Biletul, vă rog!"

Trei ingineri şi trei contabili călătoresc cu trenul la o conferinţă. În gară, fiecare dintre cei trei contabili cumpără câte un bilet, iar inginerii cumpăra împreună numai unul.
"Cum veţi călători toţi trei cu un singur bilet?" întreabă unul dintre contabili.
"O să vedeţi imediat," răspunde unul dintre ingineri.

Se urca toţi în tren. Contabilii se aşează pe locurile lor, însă inginerii se înghesuie toţi trei în toaletă şi închid uşa după ei.
Vine controlorul şi bate la uşa toaletei:
"Biletul, vă rog!"
Uşa se deschide şi o mână îi dă biletul. Controlorul îl compostează şi merge mai departe.Contabilii, care asistă, consideră ideea originală şi decid să încerce şi ei. Când se întorc de la conferinţă, cumpără numai un bilet, însă acum inginerii se urcă în tren fără bilet.
"Cum o sa mergeţi fără bilet?" îi întreabă aceştia surprinşi.
"O să vedeţi imediat" vine răspunsul acestora.
Se urcă în tren, contabilii se înghesuie într-o toaletă, iar inginerii în alta.

Trenul porneşte. La scurt timp iese unul dintre ingineri, se apropie de toaleta cu contabili şi bate la uşă :
"Biletul, vă rog!”

(Cules de laLucian Ciuclea, Oradea) 
 

 9:28 pm Joi, 24 Februarie, 2011

4 Comentarii la “"Biletul, vă rog!"”

 1. ciprian spune e foarte fain...:) spune:

 2. Claudia spune:

  Uite de asta e falimentar CFR-ul........

 3. catalina spune:

  foarte foarte bun bancul:))

 4. Cristi P spune:

  dupa o operatie la prostata pacientul vine la control. Domnule doctor, se plange pacinetul, nu stiu ce s-a intamplat , dar dupa operatie urinez mai prost decit inainte de operatie.- Auleu, mai Ioane, zice doctorul,am uitat sa-ti spun:cand te-am operat ti-am scos un rinichi.- Dar ce am vreun cancer ceva , dom doctor? Nu, mai Ioane, am avut eu o obligatie.

 5. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare