Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Balul Bobocilor

VEZI cine sunt Miss si Mister 2014 la Liceul „Dimitrie Cantemir” GALERIE FOTO

Duminica, 02 Noiembrie, 2014

Vineri, 31 octombrie, liceenii dărăbăneni au continuat tradiția Balului Bobocilor, de această dată amfitrionii evenimentului fiind elevii clasei a XII-a A, de la Liceul „Dimitrie Cantemir”. Noaptea atât de așteptată de bobocii care anul acesta au trecut pragul clasei a IX-a, a fost presărată cu momente incendiare, probe mai mult sau mai puțin dificile și un recital al celor de la Fără Zahăr. Spectacolul a fost prezentat de Smărăndiţa David şi Alexandru ...  continuare »

Fara comentarii »

Arosoaie a sunat clopotelul: „Dumneavostra aveti in fata viitorul” GALERIE FOTO

Marti, 16 Septembrie, 2014

La deschiderea anului şcolar au fost prezenţi alături de conducerea şcolii mai mulţi reprezentanţi ai unor instituţii din Darabani, ai Poliţiei, Bisericii, Inspectoratului Şcolar Judeţean. Medicul de familie Marcel Ţuţuianu a fost şi el la manifestarea de la Liceul „Dimitrie Cantemir” din localitate. „Sunteți aici, în fața mea, să deschidem noul an școlar, în care vă așteaptă un parcurs pe cât de dificil, pe atât de frumos. Dumneavoastă aveți în ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Balul Bobocilor - „Era pe cand nu s-a zarit, azi il vedem si nu e”

Duminica, 24 Noiembrie, 2013

După sarabanda Balurilor Bobocilor din Botoşani care au culminat în această săptămână cu desemnarea celor mai frumoşi boboci din municipiul reşedinţă de judeţ, am realizat cu stupoare că nu ştim cine este Miss şi Mister Boboc anul acesta în Darabani şi că nu am văzut nici o poză cu cei mai frumoşi tineri dărăbăneni deoarece unitatea de învăţământ cea mai mare din oraşul de pe malul Prutului s-a transformat într-o „redută”. Sigur aceşti copii ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare