Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Bacalaureat 2014

S-au afisat rezultatele la Bacalaureat. Promovabilitate de aprox. 54% la Liceul „Dimitrie Cantemir”. VEZI notele

Duminica, 06 Iulie, 2014

Elevii de liceu care au susținut examenul maturităţii au aflat astăzi rezultatele parțiale. La nivel național, din cei peste 150 000 de absolvenți care au intrat în sălile de examen, aproximativ 59,2% au obținut cel puțin 5 la toate probele și cel puțin media 6, promovând examenul. La nivelul județului Botoșani promovabilitatea este foarte aproape de cea de la nivel național, atingând un procent de 58,36%. La Liceul „Dimitrie Cantemir” din orașul Darabani, ...  continuare »

Fara comentarii »

BACU-END, pa durere!

Miercuri, 11 Iunie, 2014

Până la finalul examenului de Bacalaureat, elevii vor avea frecvent dureri de cap.  continuare »

Fara comentarii »

Elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” au intrat in focul examenului de Bacalaureat FOTO

Marti, 10 Iunie, 2014

Elevii dărăbăneni, absolvenți ai claselor a XII-a, au intrat astăzi în febra examenului maturității cu prima probă, cea de evaluare a competențelor lingvistice și de comunicare orală în limba română. Din cei 135 de absolvenți programați pentru această probă, primii 53 vor susține examenul marți, 10 iunie, în intervalul orar 09:00-18:30, următorii 45 vor fi examinați miercuri 11 iunie, tot începând cu orele 09:00, iar restul de 37 vor intra în sala de ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare