Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Bacalaureat 2013

Doar 12 dintre elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” au luat BAC-ul de toamna. VEZI notele

Luni, 02 Septembrie, 2013

81 dintre elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” s-au înscris la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, 22 dintre aceştia fiind din promoţiile anterioare. 16 dintre candidaţi nu s-au prezentat la cel puţin una dintre probele care au fost susţinute la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi, în timp ce un elev a fost eliminat din examen şi acesta nu va avea dreptul să se înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului maturităţii. În final, doar 12 vor fi ...  continuare »

Fara comentarii »

Au inceput inscrierile pentru sesiunea de toamna a Bacalaureatului

Marti, 16 Iulie, 2013

După ce săptămâna trecută au fost afișate rezultatele finale ale sesiunii de vară a examenului de Bacalaureat, începând de luni, 15 iulie, absolvenții care nu au reușit să obțină minim media 6 au posibilitatea să se înscrie la sesiunea din august-septembrie. Perioada de înscriere durează până pe 19 iulie. Potrivit portalului Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani, cei care doresc să treacă din nou prin emoțiile examenului maturității au ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare