Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

BAC 2013

Doar 12 dintre elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” au luat BAC-ul de toamna. VEZI notele

Luni, 02 Septembrie, 2013

81 dintre elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” s-au înscris la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, 22 dintre aceştia fiind din promoţiile anterioare. 16 dintre candidaţi nu s-au prezentat la cel puţin una dintre probele care au fost susţinute la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi, în timp ce un elev a fost eliminat din examen şi acesta nu va avea dreptul să se înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului maturităţii. În final, doar 12 vor fi ...  continuare »

Fara comentarii »

52% dintre elevii darabaneni au promovat examenul de Bacalaureat. VEZI notele lor

Luni, 08 Iulie, 2013

Procentul elevilor dărăbăneni care au promovat anul acesta examenul de maturitate a crescut simţitor faţă de anul trecut, fiind acum de 52%, aproape dublu faţă de anul 2012, când doar 28% dintre elevi au fost declaraţi admişi la finele sesiunii de vară a BAC-ului. Media generală a promovabilităţii este însă cu 4 procente sub cea a judeţului Botoşani-56,15%. Cea mai mare medie a liceului dărăbănean este de 9,75 şi îi aparţine elevei Mihaela Aciobăniţei. ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare