Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Azurii Mileanca
INDEPENDENTUL DARABANI câștigă derby-ul Nordului GALERIE FOTO
Duminica, 21 Octombrie, 2018
”Dăm la chicioare!...Hai, le-am dat-o și am terminat cu ei” își încurajează favoriții suporterii gazdelor. Și chiar era să i-o dea Petrică Cărăbuș, dar Alin Andruș e șef în careul dărăbănenilor, pe terenul ”cu scurgere bună”, cum râd oaspeții de gazonul inclinat de la Mileanca. După ce suporterii dărăbăneni cer să o dea și la deal, unde stăteau ei, nu numai la vale, Răzvan Halaicu prinde un șut în diagonală, iar Dumitru Grosu nu reușește ... continuare »
CS DARABANI a defilat in turul II al Cupei Romaniei. „Tripla” Esanu
Duminica, 02 Martie, 2014
CS Darabani şi-a întinerit lotul, chiar şi antrenorul, banca tehnică a echipei fiind acum ocupată de tânărul profesor Ovidiu Ştefănucă. Dacă Sănătatea l-a transferat pe Mihai Vătavu, care a cochetat cu naţionala de juniori, CS l-a adus pe Robert Gucianu, fost jucător în divizia C la Aerostar Bacău şi Sporting Suceava. Iar prima impresie a fost una foarte bună: dărăbănenii s-au jucat cu ocaziile în partida cu Azurii Mileanca. După un sfert de oră de joc, ... continuare »
Prima victorie a Sanatatii Darabani l-a „imbolnavit” pe primarul din Mileanca GALERIE FOTO & VIDEO
Duminica, 08 Septembrie, 2013
Meciul a început cu 30 de minute întârziere, după ce echipa din Mileanca în frunte cu primarul comunei a sosit cu microbuzul şcolar, printre stânile de pe dealurile Conceştiului. Pe un teren foarte bun, Sănătatea Darabani a arătat, în sfârşit, a echipă, iar schemele exersate cu Găluşcă şi Caşuba la antrenamente s-au regăsit în jocul dărăbănenilor. În minutul 6, Bogdan Ceică a trimis excelent o diagonală pentru Vasile Ştefănică, care a deschis scorul. ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”