Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

AS Bucecea

AS 2000 BUCECEA-CS SĂNĂTATEA DARABANI 14 goluri, două eliminări şi un nas spart GALERIE FOTO

Duminica, 22 Mai, 2016

Oaspeţii au început în trombă partida şi după ratările monumentale ale lui Florin Eşanu şi Marian Ungureanu, Sebastian Gucianu (‘5) a deschis scorul din penaltiul obţinut de Răzvan Halaicu. În minutul 8, Vlad Costaş îl driblează pe Valentin Horeanu care îşi pierde cumpătul şi se ia de jucătorul Sănătăţii, care ripostează, dar iese cu nasul spart de pe teren şi eliminat pe deasupra, împreună cu Horeanu. Dărăbănenii marchează 4 goluri în 5 ...  continuare »

Fara comentarii »

AS 2000 BUCECEA-CS SANATATEA DARABANI 0-8 Fara mila GALERIE FOTO

Miercuri, 17 Septembrie, 2014

Sebastian Ştefănică a deschis “balul” cu o lovitură de cap după numai două minute de joc, la lovitura de colţ executată de Robert Apetrei, apoi Răzvan Cărăbuş a majorat scorul în minutul 25. Ieşire greşită a dărăbănenilor la offsaid, dar Iulian Cordun nu reuşeşte decât să-l accidenteze pe portarul Alin Andruş. “Babă” îl faultează pe Virgil Plian, dar sprintează la timp şi nu este ajuns de jucătorul gazdelor care dorea să-i “mulţumească” ...  continuare »

Fara comentarii »

Real Hudesti, pas gresit in barajul pentru Liga a IV-a

Duminica, 06 Iulie, 2014

Echipa de fotbal a comunei Hudeşti a pierdut primul meci din „triunghiularul” care va stabili echipa ce va juca campionatul viitor în Liga a IV-a. Echipa dărăbăneanului Doru Gucianu, AS 2000 Bucecea,s-a impus cu 3-2, iar Real Hudeşti urmează să dea piept peste două săptămâni cu CS Răchiţi. Chiar dacă s-au prezentat la Dorohoi cu numai 11 jucători, hudeştenii au deschis scorul după jumătate de oră de joc, prin Ionuţ Ivaşcă. În minutul 57, Bogdan ...  continuare »

Fara comentarii »

AS 2000 BUCECEA-CS DARABANI 1-1 Viata de… „caine” GALERIE FOTO

Duminica, 01 Iunie, 2014

Dumitru Grosu a ratat cât pentru tot campionatul, dar a şi marcat primul gol al dărăbănenilor care au controlat partida în prima repriză. Cel mai bun jucător al gazdelor a fost „Colea” Roşu care a fost pe tot terenul, dar de fapt nu e al gazdelor, ci al Bucovinei Rogojeşti. După ce Colea îl întinde pe goalkeeperul Alin Andruş, Ionuţ Guceanu îi fură mingea, iar dărăbăneanul are timp să-l salute şi pe Adrian „Leta” Bejinariu. Lui Sorin Lungu, legitimat ...  continuare »

Fara comentarii »

CS DARABANI-AS BUCECEA 3-0 Nu te supăra, frate! GALERIE FOTO

Joi, 08 Noiembrie, 2012

Sărbătoarea Sf. Mihail şi Gavril a influenţat din plin meciul restanţă CS Darabani-AS Bucecea, disputat la Conceşti, care a început la 15:00, în loc de ora programată iniţial, 14:00. Nici spectatorii nu au fost foarte supăraţi că fotbalul a lipsit cu desăvârşire în prima repriză a meciului, unii suporteri (foto dreapta) ai gazdelor intrând deja în “cantonament”, înainte de a vizita sărbătoriţii zilei. Gazdele au atacat anemic poarta oaspeţilor, dar ...  continuare »

7 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare