Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

APIA Darabani

COMUNICAT Agricultorii darabaneni vor primi platile pe suprafata integral pana la sfarsitul anului

Joi, 29 Noiembrie, 2012

Fermierii care au depus cereri pentru plata pe suprafaţă în primăvara anului 2012 au primit deja în conturi o parte din sprijinul solicitat. „În perioada 16-31 octombrie 2012,  Centrul Local APIA  Darabani  a  făcut plata în avans pentru un număr  de 1445  fermieri, suma încasată de aceştia fiind de  53,88 euro pe hectar. Precizăm  că în campania de depunere a cererilor de plată pentru anul 2012 la Centrul Local APIA ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare