Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ansamblul Stefan Voda

Festival de datini și obiceiuri de iarnă la Darabani GALERIE FOTO & VIDEO

Marti, 28 Decembrie, 2021

Autoritățile locale au pus la dispoziția celor interesați să participe la această ediție a Colindei de la Darabani microbuze care au circulat în zonele limitrofe ale orașului (Bajura, Lișmănița și Eșanca). Iar prezența a fost una foarte generoasă în condițiile dificile actuale. A fost ediția la care au participat cele mai multe familii cu copii mici, în ciuda temperaturilor destul de scăzute. Artiști mai mari sau mai mici de la noi și din Republica Moldova ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare